Prijzen Titanic

Toegangsprijzen voor Titanic, The Artifact Exhibition in Amsterdam EXPO.
Boek hier uw tickets online, u bent voordeliger uit en u vermijdt eventuele wachtrijen aan de kassa!

Overzicht_Ticketprijzen_Titanic_NL_DEF

Openingstijden:
Alle dagen geopend: maandag t/m zondag van 9:00 – 18:00 uur.
Elke vrijdag t/m 21:00 uur (laatste toegang tot een uur voor sluitingstijd).

Groepen en scholen:
De tentoonstelling is zeer geschikt voor groepsbezoeken zoals schoolreisjes, familiedagen en zakelijke uitstapjes. Voor groepen vanaf 10 personen gelden er gunstige groepstarieven.

Rondleidingen:
Voor de meest recente info en exacte data van de gegidste rondleidingen verwijzen we u graag door naar onze website.

Maatwerk:
Wilt u een rondleiding op maat voor uw gezelschap, een borrel, een workshop of een verjaardagsfeestje organiseren, neem dan contact met ons op via bezoek@amsterdamexpo.nl of 020 21 60 606.

Audiogids:
Gratis

Voorwaarden:
* De online ticketprijzen zijn exclusief bespreek- en transactiekosten. Transactiekosten zijn variabel, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. De kassa ticketprijzen zijn inclusief bespreek-en transactiekosten.

** Korting voor studenten (t/m 30 jaar), senioren (65+), CJP en Stadspas wordt alleen verstrekt op vertoon van een geldige identificatie.

*** Groepen van >10 kinderen moeten vergezeld worden door minimaal 1 volwassene. Gratis toegang voor kinderen (0-5 jaar), vergezeld door een volwassene. Max. 3 extra kinderen bij een gezinsticket.

**** Alle docenten, leraren, professoren en onderwijsassistenten krijgen gratis toegang op vertoon van de Amsterdam EXPO docentenpas in combinatie met een geldige identificatie. Deze docentenpas vraagt u op voorhand online aan op www.amsterdamexpo.nl/docenten.