Prijzen Titanic

Toegangsprijzen voor Titanic, The Artifact Exhibition in Amsterdam EXPO.

Deze tentoonstelling is niet langer te zien in Amsterdam EXPO. Klik op ‘exposities’ in de menubalk om te zien welke tentoonstelling op dit moment te zien is.

Overzicht_Ticketprijzen_Titanic_NL_DEF

Openingstijden:
Alle dagen geopend: maandag t/m zondag van 9:00 – 18:00 uur.
Elke vrijdag t/m 21:00 uur (laatste toegang tot een uur voor sluitingstijd).

Groepen en scholen:
De tentoonstelling is zeer geschikt voor groepsbezoeken zoals schoolreisjes, familiedagen en zakelijke uitstapjes. Voor groepen vanaf 10 personen gelden er gunstige groepstarieven.

Rondleidingen:
Voor de meest recente info en exacte data van de gegidste rondleidingen verwijzen we u graag door naar onze website.

Maatwerk:
Wilt u een rondleiding op maat voor uw gezelschap, een borrel, een workshop of een verjaardagsfeestje organiseren, neem dan contact met ons op via bezoek@amsterdamexpo.nl of 020 21 60 606.

Audiogids:
Gratis

Voorwaarden:
* De online ticketprijzen zijn exclusief bespreek- en transactiekosten. Transactiekosten zijn variabel, afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode. De kassa ticketprijzen zijn inclusief bespreek-en transactiekosten.

** Korting voor studenten (t/m 30 jaar), senioren (65+), CJP en Stadspas wordt alleen verstrekt op vertoon van een geldige identificatie.

*** Groepen van >10 kinderen moeten vergezeld worden door minimaal 1 volwassene. Gratis toegang voor kinderen (0-5 jaar), vergezeld door een volwassene. Max. 3 extra kinderen bij een gezinsticket.

**** Alle docenten, leraren, professoren en onderwijsassistenten krijgen gratis toegang op vertoon van de Amsterdam EXPO docentenpas in combinatie met een geldige identificatie. Deze docentenpas vraagt u op voorhand online aan op www.amsterdamexpo.nl/docenten.