Plan hier uw bezoek aan Amsterdam EXPO

Amsterdam EXPO is alle dagen geopend van 09:00 tot 18:00 uur en elke vrijdag tot 20:00 uur.
Let op: Laatste toegang tot een uur voor sluitingstijd.
Cafelachendevrouw-16x9.jpg-WEB

EXPO Café

Strijk voor of na uw bezoek aan de tentoonstelling neer in het smaakvolle EXPO Café. U kunt hier terecht voor een stevig ontbijt, heerlijke verse lunch en gezellige borrelhap. Wij serveren de lekkerste koffie van de Zuidas en diverse dranken voor groot en klein.

U bent elke dag welkom vanaf 09:00 tot 18:00 en op vrijdag tot 20:00 uur.

EXPOShop_web-1024x576-WEB

EXPO Shop

Elke tentoonstelling wordt de EXPO Shop, de museumshop van Amsterdam EXPO, volledig in stijl gebracht en gevuld met producten van de tentoonstelling van dat moment. Hier kunt u terecht voor een aandenken en leuke cadeaus.

Dagelijks geopend vanaf 09:00 tot 18:00 en op vrijdag tot 20:00 uur.

Bereikbaarheid

Amsterdam EXPO
naast Station Amsterdam Zuid

Gustav Mahlerlaan 24
1082 MC Amsterdam

T. 0900-8411(45cpm)
E. contact@amsterdamexpo.nl

Parkeren, openbaar vervoer & routebeschrijving

Mindervaliden

Amsterdam EXPO is geheel toegankelijk voor mindervaliden. De tentoonstellingsruimte bevindt zich op de begane grond. In Amsterdam EXPO zijn enkele rolstoelen beschikbaar, reserveert u deze alstublieft ruim op voorhand via service@amsterdamexpo.nl. Hulp- en geleidehonden zijn toegestaan.

In de parkeergarage van Q-Park onder Amsterdam EXPO is een parkeerplaats voor mindervaliden met een geldige Europese Gehandicapten Parkeerkaart (GPK). Plaats de kaart zichtbaar op het dashboard.

Tickets voor Amsterdam EXPO met tijdsloten

U koopt tickets voor Amsterdam EXPO voor een specifiek tijdvak, bijvoorbeeld van 11.00-12.00 uur. U heeft daarmee recht op toegang tot de tentoonstelling binnen dit tijdvak. Eenmaal na de toegangscontrole bent u van harte welkom om – binnen de openingstijden – zolang in de tentoonstelling te blijven als u wilt.

Tijdsloten zorgen voor een betere spreiding van het publiek en dragen eraan bij om u de exposities in Amsterdam EXPO in een aangename en ontspannen sfeer te laten beleven. Mocht u onverhoopt uw tijdslot missen, dan proberen we u alsnog toegang te bieden, wanneer de capaciteit dit toelaat.

Wij raden u aan om uw tickets van te voren online te bestellen. Dit is goedkoper en u bent er zo van verzekerd dat u de tentoonstelling in alle rust op een goed tijdstip kunt bezichtigen.